Notions pratiques d'électricité à l'usage des médecins : avec renseignements spéciaux pour les oto-rhino-laryngologistes - Lermoyez, Marcel, 1858-1929 (Paris : Masson et Cie, 1913)
Praktische nota's over het gebruik van elektriciteit, magnetisme, ..., in dit geval met de bedoeling om al die dingen medisch te gebruiken.