Manuel relatif à l'organisation des jeux de plein air. - Croix-Rouge de Belgique (Tournai : Croix-Rouge de Belgique, 1929)
Een heel breed handboek: bij de psyche van het spel lezen we bijvoorbeeld volgende dingen: de lichamelijke ontwikkeling van het kind, de link tussen lichaam en geest, wat is een spel?, de waarde van een spel, gemengde spelen. Niet zo veel illustraties: de spelen worden heel gedetailleerd neergeschreven.