Paars Kruis van België (propagandadienst). - Unie voor kankerbestrijding (Antwerpen : Unie voor kankerbestrijding)
Het Paars Kruis van België is de propagandadienst van de Unie voor kankerbestrijding, een vzw erkend bij Koninklijk Besluit van 16 november 1929. De beknopte inhoud van deze folder is duidelijk: de kanker (algemeenheden), eenige statistieken, noodzakelijkheid eener propaganda tegen de kanker, wat is kanker?, welke zijn de oorzaken van kanker?, ...