Vijftig jaar bestaan van de afdeling Gent van het Rode-Kruis van België. - Rode Kruis van België (Gent : Rode Kruis van België, 1947)
Altijd mooi wanneer je een vijftigste verjaardag mag vieren: in 1947 was dat het geval voor de Gentse afdeling van het Rode Kruis van België. Toenmalig secretaris en ondervoorzitter Antoine De Decker nam de gelegenheid te baat om in beide landstalen een beknopte geschiedenis neer te schrijven. Het werkje sluit af met enkele statistieken: het ledenaantal, het aantal ambulanciers, ...