Magalí Herrera : une étincelle de lumière dans ce monde - Carioli, Aldo (Lausanne : Art Brut, 2024)
Magalí Herrera werd geboren in een welstellende familie in Rivera, een stad in Uruguay, en was een autodidact wat betreft dans, theater, fotografie en poëzie. In 1952 begon ze te schilderen en in Parijs ontdekte ze de art brut en begon ze een correspondentie met Jean Dubuffet. In dit boek zien we werk uit haar hele loopbaan en maken we nader kennis met deze artieste
Keywords: Herrera, Magali, -- 1914-1992.