Dichterdood - Doorman, Maarten (Ferdinand Maarten), 1957-; Galerie De Zwarte Panter [Antwerpen]; Vanriet, Jan, 1948- (Antwerpen : Vrienden van De Zwarte Panter, vzw, 2006)
Catalogus van de tentoonstelling Dichterdood in galerie De Zwarte Panter, die plaats had van 20 oktober 2006 tot 17 december 2006. Maarten Doorman schreef vijf gedichten ter gelegenheid van deze expo. Jan Vanriet is een veelzijdig kunstenaar maar legt zich vooral toe op schilderwerk en poëzie.
Tentoonstellingscatalogus
Keywords: Vanriet, Jan, -- 1918-.