Das Wesen des Staubsaugers - Möller, Lutz (Braunschweig : Geyso20, 2024)
Al zestig jaar lang tekent Lutz Möller dezelfde alledaagse dingen: stofzuigers, strijkijzers, strijkplanken, toasters, mixers, lakens en handdoeken aan waslijnen. Heel primitieve potloodtekeningen op papier, maar duidelijk genoeg, meteen herkenbaar.