Joseph Selhorst, de tijgertekenaar - Heesen, Hans, 1959- (Zutphen : Hans Heesen, 2019)
Het verhaal van de Utrechtse kunstenaar Joseph Selhorst, die in 2008 een stille dood stierf.
Keywords: Selhorst, Joseph, -- 1932-2008.