Coca-Cola : een succesverhaal met design als rode draad - Verniest, Jos, 1951- (Gent : Snoeck, 2011)
Mooi overzicht van de vele campagnes en posters en ontwerpen van drankautomaten en flesjes die we ooit mochten zien van deze populaire frisdrank.