Nick : male forms, forms of love. - Nick (Brussel : s.n., 2011)
Nick, een artiestennaam, heeft de man als lustobject gekozen als thema van zijn werk. Het grootste deel van zijn werk bestaat uit ruwe tekeningen die een beetje doen denken aan Permeke, het andere stuk van zijn werk bestaat uit kleurrijk werk dat enorm contrasteert met zijn zwart/witte werk.