Shakespeare's Hamlet : an attempt at a metrical reconstruction - Shakespeare, William, 1564-1616; de Vocht, Henry (Hendrik Alfons), 1878-1962 (Leuven : Ch. Uystpruyst, 1940)
De Leuvense professor Engelse filologie Henry De Vocht neemt in dit werk Shakespeare's Hamlet onder handen: veel aantekeningen in het boek.