Psychiatrie en recht : erfrecht - Bovin, Stefan; Duprez, Anita; Meulenaere, Greet (Heverlee : Similis, 1982)
Vereenvoudigde verwerking van deel één van de uitgave "De psychiatrische patiënt en het recht", verschenen bij Kluwer & Van Loghum-Slaterus. Eindredactie Stef Bovin, Anita Duprez en Greet Meulenaere, tekeningen Jos Hellings. Deze folder geeft ons een antwoord op enkele belangrijke juridische vragen: kan een psychiatrische patiënt een testament maken of een schenking doen, en kan een patiënt genieten van een schenking, erfenis of legaat? Een jaar van uitgave is jammer genoeg nergens te zien: zoals we weten is de wetgeving heel de tijd in beweging en verouderen sommige wetten op een gegeven moment. Is en blijft dus een tijdsdocument.
Keywords: Familierecht Erfrecht