Koorddansers : leven met een bipolaire stoornis - Sitsen, Joke (Amsterdam : Boom Uitgevers, 2021)
De titel is duidelijk: dit werk vertelt ons het verhaal van mensen die leven met een bipolaire stoornis, en dit vanuit verschillende invalshoeken. De verzorger/specialist, de patiënt, de partner, ... komen in dit werk allemaal aan bod, mogen allemaal vertellen welke impact die bipolaire stoornis heeft op hun leven. Een heel interessante manier om kennis te maken met deze psychische aandoening.