Doorheen Zuid-Amerika - Meertens, Frans, 1910-1996 (Eigenbilzen : Teejoo, 1979)
Auteur Frans Meertens brengt in dit boek verslag uit van zijn reis door Zuid-Amerika: Peru, Brazilië, ... Hij laat ons ook kennis maken met de inheemse stammen die hij bezocht.
Keywords: 98005 =6 -- Geschiedenis van Latijns-Amerika:--1950 -heden.; GROL:SEMI-83932.