Koen De Cock : shepherds. - De Cock, Koen, 1978-; Robert Polo Gallery; Provost, Dominique (Brugge : Die Keure, 2013)
Koen De Cock maakt leeft zich vooral uit met waterverf op papier. Onderwerpen in zijn werk zijn mannen en de natuur. Mooi werk, mooie catalogus.
Catalogus bij de tentoonstelling.