Bericht zum Aufbau der Sammlung Geyso20. - Geyso20 (Braunschweig : Geyso20, 2017)
Atelier/galerie Geyso20 stelt zichzelf voor in deze uitgebreide folder: foto's van de atelierwerking, foto's van de galerie, ... Geyso20 geeft mensen met een beperking de kans zich creatief uit te leven.