Praktisch verklarend zakwoordenboek der geneeskunde - Coëlho, Maurice Bernard, 1904-1946 (Den Haag : Van Goor zonen, 1960)
Woordenboek ten dienste van apothekers, apothekersassistenten, arts- en tandartsassistenten, medische secretaressen, diëtisten, heilgymnasten, laboranten, masseurs, pedicures, studenten in de genees- en tandheelkunde, verplegenden, vroedvrouwen en leken. Zesde herziene druk door G. Kloosterhuis, arts.