Stitch your brain - Auch, Monika, 1955-; Jap Sam, Eleonoor (Prinsenbeek : JAP SAM Books, 2024)
Een mengeling van enerzijds teksten en illustraties over "de geschiedenis van het brein", en anderzijds een hele hoop illustraties van mensen die "het brein" gestalte hebben gegeven in een borduurwerk. De titel "Stitch my brain" is in dat laatste geval dus echt letterlijk te nemen. Een combinatie van wetenschap en kunst.