Interviews metaalsector : eindrapport. - Boers, Hans; Industriemuseum; Cachet, Tamar; Knuts, Stijn, 1986- (Antwerpen : Geheugen Collectief, 2024)
Tussen december 2023 en september 2024 hield het Gentse Industriemuseum met Ferro Non Ferro een expo over de metaalsector van vroeger en vandaag. Die tijdelijke tentoonstelling koppelde het museum aan een mondelinge geschiedenis-traject rond diezelfde metaalsector, waarin (voormalige) werknemers- en werkgevers uit de sector werden geïnterviewd. Dat traject moest zowel de expo mee inhoudelijk onderbouwen als de collectievorming van het museum ondersteunen.
Interviewproject Industriemuseum 2024