Spelen met schaduw en licht - Rammant-Peeters, Agnès; Michaud, Julie; Verbrugghen, Sofie (Antwerpen : Halewijn, 2019)
Toenmalig minister van justitie Koen Geens stond mee achter dit project: een verblijf in de gevangenis kan sporen achter laten en is soms het gevolg van een alles behalve benijdenswaardig verhaal. Hoe geef je gestalte aan je verhaal? Dit handboek wil je op pad helpen en reikt je verschillende kanalen aan: raak je verhaal kwijt in tekeningen, dansen, toneelstukken, poëzie, muziek, ... Dit boek helpt je op weg om deze stappen te zetten.