Le réveil des oubliés - Jankovics, Timea (S.l. : Musée Henri Theillou, 2019)
Catalogus van de tentoonstelling "Le réveil des oubliés" van Timea Jankovics. Installaties rond het thema vluchtelingen: reiskoffers, papieren, foto's, kleding, naaigerei, messen, ...