The daemon : a guide to your extraordinary secret self - Peake, Anthony (London : Arcturus Publishing, 2008)
Anthony Peake gaat in dit boek dieper in op een thema dat hij eerder al ter sprake bracht: bestaat er zoiets als een zelfstandig werkend tweede bewustzijn, naast en los van het eerste bewustzijn?