Grave's end : a true ghost story - Mercado, Elaine (Woodbury : Llewellyn Publications, 2011)
Mercado beschrijft in dit boek hoe ze, samen met haar man en hun twee dochters, geconfronteerd wordt met het feit dat hun nieuw gekochte huis ... een spookhuis blijkt te zijn.
Reprint. Originally published: 2001