Inzoemen : magazine van de Vrienden van de Brugse Bibliotheek. (Brugge : De Vrienden van de Biekorfbibliotheek vzw, 1987)
Tot 2022 : Inzoemen : nieuwsbrief van de vrienden van de Biekorfbibliotheek
Van 1987 tot 1998 verschenen onder de titel: De Vrienden van de Biekorf-bibliotheek