Near death experiences : a holographic explanation - Harding, Oswald G. (Kingston : LMH Publishing, 2006)
De ene ziet licht aan het einde van een tunnel, een andere ziet geesten, ...: Harding besteedt in dit boek aandacht aan de bijna dood-ervaringen van verschillende mensen.