Three novellas - Bernhard, Thomas, 1931-1989; Evenson, Brian; Jansen, Peter (Peter K.); Northcott, Kenneth J. (Chicago : University of Chicago Press, 2003)
De verhalen "Amras", "Playing Watten" en "Walking" werden samen gebundeld in deze uitgave.
Amras -- Playing Watten -- Walking.
Keywords: Bernhard, Thomas -- Translations into English