The atheis afterlife : the odds of an afterlife: reasonable, the odds of meeting God there - Staume, David (Victoria : Agio Publishing House, 2009)
Auteur David Staume legt ons in dit boek uit wat je als niet-gelovige mag verwachten wanneer je eenmaal dood bent: bestaat er zoiets als "een leven na de dood" ... en wat houdt dat "leven" dan precies in?