Discipline and punish : the birth of the prison - Foucault, Michel, 1926-1984 (London : Penguin Books, 1991)
Michel Foucault laat ons in dit werk kennis maken met de geschiedenis van het Westerse gevangeniswezen ... en geeft ook kritiek waar hij dat nodig acht.
Literaturverz. S. 326 - 333
Keywords: Punishment -- France -- History; Punishment -- History