Being no one : the self-model theory of subjectivity - Metzinger, Thomas, 1958- (Cambridge, Mass. : MIT Press, 2004)
We praten heel de tijd over "onszelf" ... maar volgens Metzinger bestaat er niet zoiets als "onszelf".
Keywords: Consciousness; Cognitive neuroscience; Self psychology; Awareness; Consciousness