The private life of Chairman Mao : the memoirs of Mao's personal physician - Li, Zhisui (London : Arrow, 1996)
Zhisui Li, de lijfarts van Mao Zedong, vertelt in dit boek het verhaal van de grote roerganger. De foto's in het boek ... tonen vooral de auteur, en niet zozeer de leider van de Chinese Volksrepubliek.
Originally published: London: Chatto & Windus, 1994
Keywords: Mao, Zedong, -- 1893-1976.; Heads of state -- Biography -- China; China -- History -- 1949-.