No longer human - Dazai, Osamu, 1909-1948; Keene, Donald, 1922-2019 (New York : New Directions Publishing Corporation, 1973)
Osamu Dazai stapte op 39-jarige leeftijd uit het leven. Dit boek, in het Nederlands vertaald als "Als mens mislukt", maakt duidelijk hoe hij zichzelf zag.
Reprint of the 1958 ed.
Keywords: Utanförskap; Romaner