De waarheid over bébé Donge - Simenon, Georges, 1903-1989; Gazan, M. (Utrecht : A.W. Bruna & Zoon, 1972)
Deze roman eindigt min of meer op een happy end, wat eerder uitzonderlijk is in het oeuvre van Georges Simenon.