De verhuizing - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Karel Hendrik) (Utrecht : Bruna, 1968)
Een echtpaar verhuist, samen met hun zoon, van de drukke Parijse binnenstad naar de rustige rand van de stad. De nieuwe omgeving, de rust, ..., zorgen voor een totale ommekeer bij hen.
Keywords: Buitenlandse Franse letterkunde; Tekstuitgave