Digital physics : the meaning of the holographic universe and its implications beyond theoretical physics - Lokanga, Ediho (S.l. : Ediho Lokanga, 2018)
De auteur zegt in dit boek dat het heelal één groot hologram is en dat we dus allemaal, of we dat nu willen of niet, met elkaar verbonden zijn en daar ook naar moeten handelen.