Doubles : the enigma of the second self - Davies, Rodney (London : Hale, 1998)
Rodney Davies is er van overtuigd dat we een "tweede persoonlijkheid" hebben die zich meer op het spirituele vlak bevindt en zich bij momenten los kan maken van onze fysieke vorm.
Literaturverz. S. 186 - 188
Keywords: Astral projection; Ego (Psychology).