Christian Boltanski - Semin, Didier, 1954-; Garb, Tamar, 1956-; Kuspit, Donald B. (Donald Burton), 1935- (London : Phaidon press, 1997)
Christian Boltanski wordt in dit boek één van de grootste na-oorlogse Franse artiesten genoemd. In dit werk krijgen we een overzicht van zijn werk, een interview met hem, ... Zijn werk varieert en gaat van fotografie tot installaties en alles wat daar tussen ligt.
Keywords: Boltanski, Christian, -- 1944-2021.; Artists -- France -- Interviews