November - Simenon, Georges, 1903-1989; Prinsen, G. A. (Utrecht : A.W. Bruna & Zoon, 1971)
Het verhaal van een gezin, bestaande uit vier uiteenlopende karakters: de vader, de moeder, een dochter en een zoon met elk hun eigen gebreken, verlangens, ...