De speler - Dostoevskij, Fëdor Michajlovič, 1821-1881; Leerink, Hans (Amsterdam : G.A. van Oorschot, 2008)
De ene vergokt alles om zijn geliefde te behouden, de andere verliest alles omdat hij denkt zijn geliefde voor zich te winnen met zijn winst ... en de andere vergokt alles om te voorkomen dat haar liefdeloze zoon iets zou erven.