De verdwijning van Odile - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Utrecht : A.W. Bruna & Zoon, 1971)
De 18-jarige Odile laat een brief achter voor haar broer: ze vlucht weg en praat vaag over zelfmoord. Haar broer gaat haar zoeken ... in het grote Parijs.