Donkere regen - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Utrecht : A.W. Bruna & Zoon, 1972)
Een oude tante wordt in huis genomen (met het oog op een mogelijke erfenis), een anarchist verstopt zich voor de politie, ...