The darkest night : two sisters, a brutal murder, and the loss of innocence in a small town - Franscell, Ron (New York : St. Martin's Paperbacks, 2008)
Journalist Ron Franscell vertelt in dit boek het verhaal van de zussen Amy en Becky Burridge die samen naar de kruidenier reden, pech kregen met de wagen, een lift kregen van twee mannen ... en vreselijk misbruikt werden.