Leven met Anaïs - Simenon, Georges, 1903-1989; Romijn, K. H. (Utrecht : AWB Uitgevers, 1987)
De jonge Albert Bauche geeft zichzelf aan voor de moord op zijn compagnon Serge Nicolas en zoekt op de rechtbank geen excuses voor deze daad.