The gilded gutter life of Francis Bacon - Farson, Daniel, 1927-1997 (London : Vintage books, 1994)
Een mooi uitgegeven en fraai geïllustreerde biografie van de Ierse schilder Francis Bacon.
Keywords: Bacon, Francis, -- 1561-1626.