Yes - Bernhard, Thomas, 1931-1989 (Chicago : University of Chicago Press, 1992)
Een wetenschapper, die op het punt staat mentaal ten onder te gaan, gaat een gesprek aan met een Perzische vrouw.
Originally published 1991.
Keywords: Isolation (Philosophy) -- Fiction; Nihilism -- Fiction; Stream of consciousness fiction