Serotonine : roman - Houellebecq, Michel, 1956-; De Haan, Martin, 1966- (Amsterdam : De Arbeiderspers, 2019)
Een landbouwkundig ingenieur weegt, afgezet tegen de mondiale vervreemding, de desillussies in zijn professionele en amoureuze leven ; Het verhaal van de depressieve verteller van deze roman vindt plaats in een Frankrijk dat al zijn kansen en tradities heeft verkwanseld in een wereld zonder goedheid en solidariteit.
Keywords: Aging; Depression, Mental; Love; Middle aged men; Repentance