The disappeared : the Cleveland kidnappings and other shocking cases - Cimino, Al (London : John Blake Publishing, 2014)
Hoe kan het dat een kidnapper drie vrouwen jarenlang verborgen kan houden en nooit gezien wordt als verdachte? De auteur gaat in dit boek dieper in op dergelijke zaken.