Ludwig Wittgenstein : portret van een gekwelde geest - Monk, Ray, 1957-; Jonkers, Ronald (Baarn : Ten Have, 2012)
Een uitgebreide biografie van Ludwig Wittgenstein.
Keywords: Wittgenstein, Ludwig, -- 1889-1951.