Studies in pessimism, on human nature, and religion : a dialogue, etc. - Schopenhauer, Arthur, 1788-1860; Saunders, T. Bailey (Stilwell : Digireads, 2008)
Een bundeling essays en teksten waarin de meest uiteenlopende thema's aan bod komen: het lijden van de wereld, zelfmoord, onsterfelijkheid, opvoeding, vrouwen, lawaai, de menselijke aard, vrije wil, karakter, moraal, godsdienst, ...