Wojciech Wilczyk : czarno-biały Śląsk - Wilczyk, Wojciech, 1961-; Stasiuk, Andrzej, 1960-; Grygiel, Marek, 1951- (Kraków : Galeria Zderzak, 2004)
Katalog towarzyszący wystawie w Galerii Zderzak w Krakowie w 2003
Indeks
Keywords: Wilczyk, Wojciech, -- 1961-.; Fotografia czarno-biała - wystawy; Śląsk, Górny (Polska ; region) - 1990- - wystawy