Staatsdrukkerij 's Gravenhage - De Winter J. B.; Manger E.; C.H.R.T. Weevers (Zeist : Stichting Publicatiefonds Industrieel Erfgoed Nederland, 1998)
Historisch overzicht van uit architectuuroogpunt van de Staatsdrukkerij 's-Gravenhage